Gorrąca informacja! Sanepid bez żadnych zastrzeżeń odebrał lokal!
Ku uciesze mieszkańców, w końcu konkurencja między lokalami serwującymi pizzę powiększy się, a co za tym idzie (i na co mamy nadzieję) standard w tej branży się podniesie. Da Grasso, czyli największa w Polsce sieć pizzerii i restauracji, startuje już jutro!
[Aktualizacja 2014.01.23] W sobotę o godzinie 1200 obiecywane wielkie otwarcie. Będzie poświęcenie i będzie tort, muzyka na żywo i konkursy z nagrodami - m.in. na zjedzenie jak największej ilości kawałków pizzy w rozmiarze 38 cm, a nagrodą dla zwycięzcy będzie miesięczna dostawa pizzy gratis!
[Aktualizacja 2014.01.20]
Mamy dla Was najświeższe zdjęcia (w galerii) oraz ulotkę z ofertą (również w galerii)!
Godziny otwarcia:
Poniedziałek - Czwartek: 10:00 - 22:00
Piątek - Sobota: 10:00 - 23:00
Niedziela: 10:00 - 22:00
Telefon: 504 907 524 oraz 83 312 15 08
Dowóz gratis na terenie miasta przy zamówieniu powyżej 25zł. Poza miastem dowóz płatny. Możliwość zamówień i płatności on-line na stronie: www.dagrasso.pl/miedzyrzec-podlaski - strona jeszcze nie istnieje, zapewne na dniach ruszy.
15% - czas na lunch - promocja obejmuje zamówienia od firm od poniedziałku d piątku w godzinach od 11:00 do 16:00 przy minimalnej kwocie zamówienia 50zł.
"Dlaczego otwarcie restauracji Da Grasso w naszym mieście jest tak odwlekane? Jednym z powodów jest fakt, że w tym czasie, gdy zamierzano otworzyć pizzerię w Międzyrzecu, okazało się, że projektanci tej sieciówki, zaczęli zmieniać jej identyfikację. Oznacza to, że zmieniane są np. kolory wewnątrz lokalu." (tekst z sierpnia 2013) Więcej o ówczesnej sytuacji zapraszamy do artykułu: Co z Wielkim otwarciem Restauracji Da Grasso?
Odwiedzający Galerię Międzyrzecką już od jakiegoś czasu mogli zaobserwować wzmożone prace nad lokalem. Obecnie "ogródek" wyposażony jest w 34 miejsca siedzące, w których już od wtorku będziemy mogli skorzystać z oferty restauracji.
Według pozyskanych przez nas informacji na jutro zaplanowany jest odbiór lokalu przez Sanepid oraz przybycie głównego kucharza z Da Grasso. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem - od wtorku będziemy mogli już spróbować pierwszych dań, a Wielkie Otwarcie nastąpi w sobotę!
W miarę rozwoju sytuacji będziemy informować na bieżąco o postępach.